Opi tanssimaan

Yleistä

Vakaa käsitykseni mukaan on ihmiskunta tanssinut siitä asti, kun aloimme nousimme ylös ja aloimme kävellä hyppiä ja juostakin. Tanssi on aina kehittynyt ja jalostunut, tanssiessa eteenpäin. Jokainen me suuntaamme ajatuksemme eteenpäin huomiseen kohti parempaa tanssitaitoamme. Opetus ja ja ohjaajat ovat tässä tavoitteesi tukena.

Järjestän ja tarjoan koulutusta, mikä toimii lähtöalustana - rohkaisuna tanssiharrastuksen pariin ja lähtöalustana muidenkin tarjoamille kursseille. Osaamiseni perustuu monipuoliseen ja vuosien seuratanssi harrastukseeni sekä kokemuksiini aikuikouluttajana.

Keskityn mielelläni alku- ja perustason opetukseen, koska korkein motiivini on rohkaista mukaan yhä enemmän uusia tanssioita. Toisaalta jätän mielelläni vaativamman tason opetuksen mestareiden käsiin. Erityisesti haluan omistaa kurssini miehille, jotka ovat haasteen edessä rohkaistaakseen itsensä, ottaakseen sen ensi askeleen tanssin tiellä. Upeat daamit odottavat Teitä saleilla.

Opetella kannattaa koska se auttaa pääsemään nopeammin nauttimaan tanssista ja musiikista. Nykyään on jo tarjolla hyvin erilaisia opettajia ja opetusta. Kaikilta saa varmasti jotakin, mikä tukee omaa päämäärääsi - tanssia huomenna paremmin.

Poista arkuutesi ja pelkosi opettelemalla ja harjoittelmalla. Tanssilavalla ja salongeissa on paljon helpompi lähteä hakemaan daamia, kun tietää mitä on tekemässä ja tarjoamassa valitulle.

Tanssitaito on perussivistystä. Ryhtisi, mielesi ja koko olemuksesi kirkastuu. Tanssitaitoinen nainen sädehtii naisellisuuttaan iästä tai koosta riippumatta.

Kurssille voi tulla, yksin tai parin kanssa. Minun opetuksessani edellytetään parin vaihtoa, koska kysymys on sosiaali- siis seuratanssin oppimisesta. Tanssiminen eri ihmisten kanssa nopeuttaa oppimista huomattavasti. Erikseen tarjoan ns. yksäreitä pareille, jotka haluavat keskenään hioa tanssitaitoaan.

Tanssipalettini kuuluu Argentiinalainen tango, milonga ja milonga-humppa. Suomalaiset tavallisimmat lavatanssit, valssi, foxi, tango ja hidas valssi. Swing- ja kädenalitansseista lava-jiwe eli fusku, rumba, cha-cha-chaa, samba, pugg ja Lindy-hopp.

Yhteisöt yhdistykset ja seurat ja työpaikat voivat - kysyä tanssiopetusta tilaisuuksien yhteytteen tai osaksi aktiviteettejaan. Teen mielelläni Teille hyvän tarjouksen kurssista.

Tanssin opetusta

päivitetty 17.3.2009