WSF Uutinen

Uusi yritys Pyhäjoelle

Work-Studio ottamassa ensi askeleitaan 7.12.2000

Uuden yrityksen nimi on kokonaisuudessaan Works-Studios Fin eli suomeksi Työ-Studiot Fin. Yritys aloittaa toimintansa yhden miehen; Samuli Ketolan yrityksenä ja kasvaa tahdotaan. Kuitenkin kaikki uusi ja alkava on aluksi pientä ja heikkoa.

Tärkein tuote on aluksi TK-ohjelmaksi nimetty tarjouslaskentaohjelma. Ohjelmaa kehitettäessä on kertynyt osaamista, mitä voidaan hyödyntää yritysten tarjous- ja kustannuslaskentaa suunniteltaessa.

Yritys tarjoaa asiakkaille myös perustajansa muita koulutussuunnittelu- ja konsulttipalveluita. Erityisosaamista on osuustoiminta neuvonnasta ja yhteistoiminnallisesta yrittämisestä ja tähän liittyvästä koulutuksesta.

Hyviä kokemuksia yrityksiä ja yhteisöjä kehitettäessä on kertynyt tulevaisuusverstas työskentelystä. Alunperin tulevaisuusverstaasta lähtenyt koulutus on poikinut myös laatu-verstas ja ideoiden syntymäpäivä-verstas nimiset räätälöitävät palvelut.

Työryhmäohjelmista mielenkiintoisin tuote on Lotus Notes, minkä käyttäjien peruskoulutusta myös tarjotaan. Lotus ja muiden tietokantaohjelmien suunnittelu- ja määrittelypalveluita voidaan toteuttaa käytettävissä olevan ajan puitteissa.

Work-Studios Fin kehittää edelleen työvuokraustoimintaa liittyvää liiketoimintakonseptia.

Uusi yritys Pyhäjoelle

päivitetty 12.10.2007