Tervetuloa Work-Studios Fin sivustolle

Kiitoksia mielenkiinnostasi Work-Studios Fin kohtaan. Tällä sivustolla esittelen 16.8.2000 rekisteröityä yritystäni ja muutamia palveluita ja tuotteita, mitkä ovat erikseen sopien käytettävissänne.

Aluksi: suosittelen laadukkaan ja W3C.org stanrardeja noudattavan selaimen käyttöä, tällaisiä ovat mm. Mozilla Firefox , Google Chrome ja Opera. Konqueror on myös suositeltavissa oleva (Linux) selain, omaten myös muitakin käytännöllisiä ominaisuuksia. Konqueror sivut. IE-selaimet eivät osaa, epästandardeina näyttää näitä sivuja tarkoitetulla tavalla - pahoitteluni.

Samuli Ketola

Samuli Ketola 2006

Ajankohtaista

Sivuston uudistaminen

Tämän WSF sivuston uudistaminen vastaamaan HTML5 merkintää ja nykyaikaista CSS-muotoilua.

free.coop

Etsimme perustajajäseniä free.coop osuuskunnan perustamiseksi ja toiminnan aloittamiseksi.
"Tahdomme yhdistää vapaata inhimillistä osaamista ja tietotaitoa, avoimen lähdekoodin periaatteita noudattaen, jalostaen uusia tuotteita ja palveluita."

Tutustu lähemmin mahdollisuuteen free.coop sivuilla.

laatu.info

Laatu.info julkistaminen ja testauksen aloittaminen.

muut palvelut

Osuustoiminta neuvonta, tulevaisuusverstaat ja erityyppiset koulutuspalvelut ovat edelleen käytettävissänne. Ylläpidän jäsenhintaan muutaman yhdistyksen sivuja. Tarjoan mielelläni edelleen HTML5 /CSS standarin mukaisia ratkaisuja tarpeisiinne. Jotakin peruskäyttäjän Linux-tukea tarjoan myös mielelläni.

Yritys

Yritysmuotona toiminimi. Work-Studios Fin tavoittelee korkeaa asiakastyytyväisyyttä ohjelmistojen ja palveluiden tuottajana. Tavoitteenani on kehittää moderneja, uusia toimintatapoja ja menetelmiä soveltava virtuaaliyritys. Panostan uusien innovatiivisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

Uudistettavana on tällä hetkellä vuonna 2002 julkaistu WSF-Laatuverstas ©

Toimialapykälä

Sähköinen kaupankäynti, informaatio-, media-, taide-, kulttuuri- ja kaupallisten internetpalveluiden ja tuotteiden kehittäminen, markkinointi ja ylläpito. Työvuokraus ja yrityspalveluiden välittäminen työntekijöille, yksityistalouksille, yrityksille ja yhteisöille. Etätyö ja koulutus sekä niihin liittyvät palveluiden ja palvelujärjestelmien kehittäminen. Yritysten laatu- ja kehittämistoiminnan palvelut. Edellämainittuihin toimialasektoreihin liittyvä koulutus, konsultointi, ohjaus ja neuvonta.


Sähköposti samuli.ketola@work-studiosfin.fi

Postiosoite: Kittipuhto 19 86100 Pyhäjoki

Puhelimet: 08-433226 ja gsm 050-5671035


WSF etusivu

päivitetty 03.05.2013